torsdag den 29. april 2010

IT'SASOFTSHOCK//

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photos by me.

+Listen+

onsdag den 28. april 2010

THRIFT//

Photobucket
Photobucket

Var et smut ude og gøre lidt småkøb idag, med en veninde. Og der faldt jeg over denne lille fine taske, og ja, jeg købte den så. Den er helt vild fin, ikke vildt lille og ikke vildt stor - sådan er mine tasker nemlig alle sammen! 30 kr skulle jeg af med, og det synes jeg er helt fair :D .. Jeg synes den har lidt Balenciaga over sig, er det bare mig?

Went shopping with a friend today, and i bought this little bag. Perfect size, not to small, not to big. 5 $ in a thriftstore, lovely. And, i think it has a Balenciaga-vibe, or?

tirsdag den 27. april 2010

YOU'LLFINDMEHERE//

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nyder vejret, og så er der varmt i orangeriet!

Enjoying the weather, and it's niiice in the greenhouse!

mandag den 26. april 2010

LIGHTLIGHTS//

Photobucket
Photobucket
Photobucket
En anden ting jeg har glemt at fortælle er at jeg har fået et lille sommer "job". Jeg skal ud og hjælpe fotografen som har skudt disse billeder, og jeg glæder mig! Rigtig meget. For hun er rigtig dygtig. I kender hende måske? Ellers kan i se mere *her*.. desuden arbejder hun tit med Eurowoman, og jeg mener at ha set et Alice in Wonderland agtig shoot i bladet for noget tid siden, som hun har taget? Please say so, hvis i ved det (: Men.. det kan kun blive en frygtelig god sommer i år!


Another thing i forgot to tell you, is that i got a little summer "job". I'm helping this photographer, aaaand, i can't wait! She's really talented.

WAYBEYONDFABRIC//

Photobucket

Jeg glemte helt at fortælle om en inspirerende pige jeg mødte til Kiss Kiss Kiss release for noget tid siden. Hendes navn er Belen Vazquez Amaro og hun har bloggen Way Beyond Fabric, som jeg synes er et klik vær, hun poster nemlig nogle ret fantastiske billeder, god inspiration!

I forgot to tell about this girl i met at the Kiss Kiss Kiss release (some time ago, now). Anyway, she was really nice, and inspiring, aaand she's got a blog! I really think you should check it out, she posts some amazing photos! Click *here* to get to her blog.

liquid love

søndag den 25. april 2010

CRYSTALTHOUGHTS//

Photobucket
Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

lørdag den 24. april 2010

MYMODELS/ANNA//


Gickr helps you to pimp your myspace myspace graphic is done on Gickr.com

Hvor kender du mig fra?
På samme måde som med Emma, vi går i klasse sammen og mødtes første gang da jeg startede i klassen... great day! Ja, og så har det hele jo bare udviklet sig, billeder, blog og shopping haha..

Photobucket

Hvilket musik lytter du til, ynglingsband og sang?
Jeg lytter til meget forskelligt musik, men mest indie, elektronisk, Psych og alternativ, og selvfølgelig også en masse andet men det er favoritterne. Af Bands ligger MGMT absolut nr. 1! jeg er stor fan og har været det i 2 år. Ellers hører jeg meget Mew, Oh No Ono, We have band, Vampire Weekend, Miike Snow, Raveonettes, The Drums, Kiss Kiss Kiss, Joy Division, The Doors, Veto, Led Zeppelin, When saints go machine, the floor is made of lava, Whomadewho und so weiter....

Din bedste koncertoplevelse?
Jeg har efterhånden været til en del, men den bedste scenemæssigt, var nok Mew, det var i KBH-hallen i november. Det var simpelthen sådan en stor oplevelse , det var lavet utrolig flot med lyset. Der var så mange mennesker og vi stod så tæt så man svedte enormt, men det var bare med til at skabe stemningen. Og så var det Oh no ono der varmede op, hvor forsangeren, malthe fischer, er en af mine venner, så det var meget hyggeligt at de skulle spille der også!

Photobucket

Hvad skal du gøre i 2010, nogle mål eller ønsker?
Jeg skal for det første lade mit hår vokse langt, mindst til taljen (og måske farve det rødt?!) men det vigtigste er nok at jeg skal købe Mulberry bayswater i Oak, jeg har ønsket mig den i snart 2 år, men har ikke kunne tage mig sammen, men nu skal det være!

Photobucket

Hvis du kunne iklæde dig ét sæt fra én designer, hvad og hvem skulle det så være og hvorfor?
Uh, det skulle være noget vildt! ville utrolig gerne eje et sæt af McQueen! han laver det flotteste og mest inspirerende tøj! Men ellers en Vintage Haute Couture Christian Dior kjole, en jeg engang så i en dokumentar om ham, den var så smuk, broderet i hånden med stene og perler. Og så har jeg et eller andet med Vintage tøj, det er så smukt og unikt.

Photobucket

Hvad elsker du ved mode(verdenen)?
Jeg elsker mode af mange grunde, men en af dem er nok at den er med til at skabe ens personlighed, give førstehånds indtrykket af en person " klæder skaber folk" som man siger, og derfor er det vigtigt hvad man klæder sig i.
Men også at man kan skabe så meget, så meget smukt, jeg ser også tøj som en hyldest til kroppen, tøj er jo en måde at smykke kroppen på, en måde at fremhæve sine gode sider på.

pimp myspace with Gickr avatars myspace at Gickr.com

Hvad er dit ønskejob, hvorfor?
Jeg har det sådan at bare det bliver i modebranchen så er jeg glad! men det helt store ville være at blive model eller måske scout.

Du står jo model for moi, er det noget du kunne tænke dig at blive?
Helt bestemt, modelverdenen fascinerer mig meget, så det ligger bestemt nr. 1 på listen over drømmejobs. Men som man ved er det jo også en hård branche, det er hele modeverdenen jo. Men det bedste ville være fortsat at være model for dig, haha (;

Photobucket

Hvis du fik chancen for at arbejde for en designer, hvem skulle det så være?
Jeg ville gerne arbejde for Sonia Rykiel, da hun virker så sød og bare er så fin! men Chanel ville jo være det ypperste design mæssigt, da Coco Chanel er et forbillede for mig!

Hvad er du besat af for tiden?
Sindsygt meget! Der er altid et eller andet. Men lige for tiden er jeg vildt besat af Jim Morrison fra The Doors, Elsker det band! tiden, musikken, stilen og ham! Det fascinerer mig meget!Men mine forever-crushes er Mulberryen og Andrew VanWyngarden(forsanger i MGMT)


Det var første omgang af interviewet med Anna, i er velkomne til at stille spørgsmål, som jeg gerne sender videre(:

onsdag den 21. april 2010

HEYHON//

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vi var med klassen inde og se "Die Welle" idag. Alt der kan få os ud af klasselokalet ser jeg som et plus, og så var den faktisk ret god. Bagefter cruuuuisede vi rundt i the big city that Faxe is, haha. Nå men vi tog i genbrugen (nok det eneste plus ved den by) og der brugte vi lidt tid. Jeg fandt faktisk en Burberry trench (det er den som Emma har på, på billede 2) og jeg købte en skjorte. Great day!

Me and my class went to see "The Wave" today. Everything that get's us out of the classroom is a plus + the movie was really good. After that Anna, Emma and i did a little shopping in a thriftstore (i actually found a Burberry trench, the one Emma is trying on pic 2). Great day!

tirsdag den 20. april 2010

THE HIGH ROAD//

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sådan ser der ude hjemme hos mig ligenu. Det er som om den tegning aldrig bliver færdig, jeg bliver aldrig tilfreds, tror jeg har været igang med den et halvt år nu. Ligger og lytter til lidt Coldplay/Björk/The Strokes - mystisk blanding, but it works. Om en halv time smutter jeg ned og spiser jordbær og ser Trueblood, oh yes, siden x-files forsvandt har dén taget pladsen.

This is what it looks like at my room right now. I've been working on this drawing for like, half a year now, it's like it'll never be perfect! Anyway, i'm listening to some Coldplay/Björk/The Strokes, sounds weird, but it's goood. + a little spring color on the nails (:

Liquid love

RUMI//

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Rumi fra Fashiontoast (som jeg før har erklæret min kærlighed til) har også min kjole og siden hun bærer den så fantastisk, synes jeg i skulle se disse billeder af hende med den på. Ham Colin er nu også gooooood til at tage billeder!

Rumi from Fashiontoast has my dress and i wanted to share these pictures with you guys, since she wears it so well! That Colin guy is gooood at taking pictures to!

mandag den 19. april 2010

SURPRISE ME//

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg kom hjem fra hyttetur igår, og jeg har nærmest sovet siden. Også i skolen. Anyway, jeg havde en dejlig dejlig tur! Idag var mit sukkerniveau så langt nede at jeg sendte min fra ud efter Ben&Jerry.. and it heeeeelped.

I came home from the fieldtrip yesterday, and i've slept since. Anyway, i had i great weekend, stayed up all night, played with sticks on fire (pic 3). And now i'm tired + i just ate a lot of icecream. I love Ben&Jerry.

Om mig

Mit billede
I just turned 18, and I love to take photographs.