lørdag den 4. december 2010

ODD LIGHTS

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tog en tur ud og prøve kjoler med my girrrls igår. Anna prøvede vilde sko, Emma købte creepers, Ofelia og jeg spiste pandekager, Sinne prøvede elefanthuer og Amanda var den eneste der købte en kjole. Det var virkelig hyggeligt.

Yesterday, me and some friends went to Copenhagen, tried on some dresses, ate pancakes, tried on some sick shoes, and had fun. I loved it.

8 kommentarer:

 1. lovely! but I want to play dress -up now :)

  xx
  Simona
  http://thepicnicwithzebra.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Super fed blog. . following

  htpp://joakimogjulie.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej Claudia! Jeg er meget betaget af dine billeder, du er virkelig dygtig! Hvilke objektiver bruger du? Og hvilket program til at redigere billederne i? Jeg har nemlig godt 3000 kroner jeg gerne vil bruge på et objektiv, men er godt nok noget i tvivl om, hvilket det skal være. Så hvis du kan anbefale et til et Canon, ville det være fantastisk!

  På forhånd tusind tak, Julie

  SvarSlet
 4. thanks!

  Julie - først og fremmest tak (: Jeg bruger et 50 mm 1.8 fra Canon, som har kostet mig 800 kr, meget billigt men meget godt (: jeg bruger også tit "Toycamera analog" til redigering af farver på mine billeder, ellers bruger jeg photoshop.

  SvarSlet
 5. hvad er det for effekt du har på disse billeder der gør de ser sådan lidt støvede eller ældre ( ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det) - de er ihvertfald super fede!

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I just turned 18, and I love to take photographs.