fredag den 26. februar 2010

MEET MY MODELS - EMMA//

Jeg mødte Emma da hun startede i min klasse for godt 2 år siden nu. Jeg husker hvordan jeg åndede lettet op, da jeg så hvor naturlig og nede på jorden hun og Anna var. Ikke lang tid efter snakkede vi om vores ynglingsbands og designere! Vi har været venner siden. Så blev jeg interesseret i fotografering, og det var helt naturligt at Emma skulle stå model, og nu har i nok set hende så mange gange på bloggen, at jeg tænkte i skulle lære om hende! So here we go!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg har stilt hende lidt spørgsmål, så i kan få lidt indblik i hvor cool hun egentlig er!

Hvor kender du mig fra? Den første dag i skolen, husker hvordan vi var bange for at alle var "poppere" (ja, det er et udbredt fænomen på landet!) Men, så var "i" der (mig og min veninde - det skal siges at vi var i vores "ultra-indie-periode" !) - Emma og Anna, var "flippere" (ja, det lyder lamt, men sådan blev vi altså kaldt!) og i multifarver og tørklæder fra top til tå!

Hvad vil du gerne være? Noget inden for modeverden! Emma har været i praktik hos BLINK, hvilket hun vidst har synes var ret fedt! Jeg mødte hende en dag i praktikugen hvor hun skulle hjælpe til ved et Jack And Jones shoot, og jeg skulle hjælpe til hos Eurowoman - det er sådan vi drømmer om det bliver når vi bliver voksne!

Hvem vil du gerne møde? Andrew & Ben (fra MGMT), Jim Morrison, Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Natalia Vodianova og Terry Richardson!

Hvad er dit aller nyeste køb? Skoene fra Weekday (billede 3) - det skal siges vi valgte mellem flere ting, for Emma har MANGE nye ting!

Hvad er dit bedste køb? Min jakke fra Burberry Prorsum, jeg købte den for 100 kr i en genbrug! Anna (Emmas bedste veninde, og min anden model) fandt først en, og spurgte så om de havde flere omme bagved, så går den gamle dame om bag ved... og kommer ud 3 trenchcoats, hvoraf 1 af dem var fra Burberry, og den skyndte jeg mig så at købe!

Hvad er dit ultimative ønskekøb? En Chanel 2.55, en mini cooper "rød med hvidt tag" (jeg siger jer - Emma er en freak når det gælder den bil! jeg håber virkelig at hun får den engang, for hun stopper op hver gang der er et glimt af en!), og et par af Alexander Mqueens sko fra hans SS10 kollektion!

Dine ynglings designere? Jeg elsker Chanel, som de fleste nok også gør. Det er noget specielt over det gamle mærke, det er som om det er kongen over dem alle! Fall/winter kollektionen 2010 med de hvidekraver og sorte kjoler synes jeg var enorm flot! - og makeup'en! Og showet til SS10, med Lilly Allen live, og afslutningen med Freja og en mandemodel i "høet" Det hele var så fint! Karl er helt klart også en jeg drømmer om at møde! Wang synes jeg er rigtig god til hverdagstøj med fine detaljer + han ser så sød ud...

Hvad lytter du til? Of Moons Birds an Monsters er min ynglings MGMT sang (som er Emma's ynglingsband) jeg elsker starten der kommer sådan lidt stille, det er som om jeg falder ind i en anden verden når jeg hører den. The Doors og Riders on the storm hører jeg også rigtig meget!


Vil i se og høre mere om Emma? i så fald hvad?(:

PS. Anna bliver den næste, glæd jer! Jeg kender ingen der har et så vildt klædeskab som hende, 1, 2, 3, 4, 5, 6 pelse tror jeg hun har samlet ind!

2 kommentarer:

  1. weee. så er dem, der har mødt MGMT hele to gange ;-) hehe..

    SvarSlet
  2. yes. i would like to see more from emma. that would be nice! and cant wait to see your other model!

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I just turned 18, and I love to take photographs.