lørdag den 28. november 2009

MEW!

I aften skal jeg og nogle veninder ind og se Mew, åh jeg glæder mig! Det kan ikke andet end at blive fantastisk! Men jeg lovede jer jo et lille skud af min nye ørering, hvad synes i? To much, eller..? Jeg vil gå ned og gøre mig klar, ses!

Photobucket
translation; Tonight, me and some friends are going to a concert with Mew, i'm so looking forward to it, i hope it's gonna' be amazing! Anyway, here's a picture of my new earring, do you like it?

5 kommentarer:

 1. Den er helt og aldeles perfekt! Så fin! Jeg er vildt misundelig :-D

  SvarSlet
 2. Hej Claudia,
  Jeg har lige opdaget din blog og kigget alle indlæggene igennem. Du tager fantastiske billeder! Jeg vil gerne lige høre om du har nogle råd? Hvilket redigeringsprogram har du? Hvilket kamera/ objektiver har du? Er der andet du har lyst til at fortælle? Mange tak på forhånd.
  Hilsen en ny fan.

  SvarSlet
 3. Hvor har du købt de øreringe?
  De er fantastiske! (:

  SvarSlet
 4. Taaak!(:

  Anonym*1: Først og fremmest mange tak!(: Jeg bruger et Canon EOS 400D, og standard objektivet - har ikke fundet det perfekte endnu. Og så er jeg lige begyndt at bruge Adobe Photoshop Elements 6.0, som redigerings program, ellers gør jeg ikke så meget ved dem(:
  Af tips ved jeg ikke rigtig.. jeg elsker at tage billeder udenfor, da jeg synes at sollys er allersmukkest! Og så synes jeg bare at det handler om at finde sin egen stil, jeg klæder jo meget mine "modeller" ud, men det behøver man jo ikke. Men brug fantasien og tænk i andre baner er nok mit bedste råd(: Håber det kunne hjælpe?(:

  Anonym*2: Tak, Øreringene er vintage(:

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I just turned 18, and I love to take photographs.